/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ion Ceban își repară biroul din banii prietenilor. Se schimbă și podeaua, și teracota din camera de baie

27 noiembrie 2019, ora 22:19

Primarul general își repară biroul oficial pe banii prietenilor săi. O spune chiar Ion Ceban, care însă a refuzat să le pronunțele numele, dar și cât vor cheltui aceștia pentru confortul edilului. Nu este clar nici ce le va oferi în schimb pentru aceste investiții. Și, dacă acum câteva zile spunea că face doar o modestă reîmprospătare, între timp a decis să schimbe teracota din camera de baie și podeaua. Pentru că în încăpere reparațiile sunt în toi, primarul lucrează în biroul alăturat, care a aparținut unui viceprimar.  

Muncitorii lucrează de zor ca, de săptămâna viitoare, noul primar de Chișinău să-și înceapă munca în biroul reparat aproape în totalitate.

 Am vopsit pereții, geamurile, spălăm.  – Cam cât ar costa toate procedurile astea? – Nu știm.

Și teracotă veți pune? Da. Deja e gata.  Ce a mai rămas de făcut? – Laminat de pus. – A fost adus deja? – Nu știu.

ION CEBAN, PRIMAR, MUNICIPIUL CHIȘINĂU

– Cât s-a cheltuit? – Nu sunt bani publici. – Dvs personal faceți?  – Nu fac eu, sunt niște prieteni. Dacă o să-mi permită să fac numele lor public, am să le spun.

Deși spunea că doar își reîmprospătează biroul, între timp edilul a decis să schimbe podeaua și teracota din camera de baie.

ION CEBAN, PRIMAR, MUNICIPIUL CHIȘINĂU

Podeaua era murdară și ruptă. – Era imposibil de mers pe acolo? – Era posibil, dar acolo e biroul în care vin delegațiile oficiale. Chiar unii ambasadori au spus… – Vă era rușine? – Îmi pare rău, dar arăta așa cum arăta. Sincer.

Și drapelele ar fi fost în stare jalnică.

ION CEBAN, PRIMAR, MUNICIPIUL CHIȘINĂU

Eu vreau să vă spun că de drapelul UE cineva și-a șters mâinile după ce a mâncat câte ceva și din câte înțeleg nu o dată, iar în jaluzele, dacă tot s-a discutat, cineva și-a suflat nasul.

Ultima care a stat în biroul oficial a fost Silvia Radu. Recent, Ion Ceban a anunțat că angajații Primăriei Chișinău se vor muta într-o clădire modernă, de tipul open space, cu camere de supraveghere. Edilul ne-a spus că a primit câteva oferte, dar încă nu le-a analizat, de aceea nu știe când s-ar putea produce mutarea. Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci clădirea primăriei ar putea fi transformată în muzeu.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram