/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Vânătoarea de șoferi! Zeci de mașini au fost stopate pe șoseaua Muncești

missing
27 noiembrie 2019, ora 22:43

Vânătoarea șoferilor care, din diferite motive, nu achită amenzile rutiere, comunicate prin poștă, continuă. Și astăzi, inspectorii de patrulare au oprit zeci de mașini în capitală, pentru a verifica dacă nu au contravenții neplătite. În doar o oră, în timpul unui singur filtru, au împărțite peste 50 de procese verbale. De la începutul anului, camerele de supraveghere din capitală au fixat peste 300 de mii de încălcări.

„Domnul Oleg, ați fost stopat pentru a fi verificat de încălcări la camere, cunoașteți că aveți încălcări în luna a cincea pe noua și pe trei”

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta și documentați de inspectorii de patrulare, care au creat filtre de control pe șoseaua Muncești la ieșire din oraș. Astfel, conducătorii auto care au fost prinși pe picior greșit sau ales cu procese verbale care le amintește despre încălcările fixate de camerele de monitorizare a traficului rutier.

Iar dacă n-au știut despre încălcări ori au avut obiecții, inspectorii au avut grijă să le prezinte probele pe loc.

„ -Nu a venit la domiciliu?

-Da este mașina mea, eu sunt la volan.

-O să fie întocmit un proces verbal, în timp de trei zile o să achitați în jumătate”

Ce ați încălcat?

– Regulamentul circulației rutiere!

-Ce anume?

-Am mers la semafor!

– La culoarea roșu?

-Da!

-De ce ?

– Așa s-a primit”.

Au fost și din cei care nu aveau amenzi, așa că și-au văzut liniștiți de drum.

Raziile au început la ora 10:00 și au durat pană la prânz, iar astfel de verificări se desfășoară pe întreg teritoriul țării.

Igor POSTU, ȘEF SECȚIA MONITORIZARE ȘI INFORMARE INP

„Începând cu orele 10:00 avem peste 50 de procese verbale întocmite. Scopul este de a educa șoferii pentru a nu admite depășirea limitei de viteză”.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, de la începutul anului au fost înregistrate peste 300 de mii de încălcări ale regulamentului circulației rutiere, fixate de camerele de monitorizare.

 

 

 

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram