/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Iohannis ar putea vizita în curând R. Moldova. Când este așteptat la Chișinău

missing
28 noiembrie 2019, ora 11:34

Președintele României, Klaus Iohannis, ar putea vizita Republica Moldova pe 1 decembrie la o manifestație organizată la teatrul „Ginta Latină” cu ocazia Zilei Naționale a României. Invitația a fost lansată astăzi de către mișcarea unionistă „Sfatul Țării 2”, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Duminică la ora 12:00 vom organiza o manifestație cu spirit și gând românesc. La eveniment este așteptat și Klaus Iohannis. O invitație în acest sens a fost transmisă astăzi Cancelariei Președenției României de către Consiliului director al organizației”, a declarat în cadrul conferinței de presă, președintele mișcării unioniste, Nicole Dabija.

De asemenea, la manifestație este așteptat și patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, preafericitul Daniel. „De când a fost ales de către Colegiul Electoral Bisericesc patriarh al României, preafericitul nu a vizitat niciodată R. Moldova”, a menționat Nicolae Dabija.

La evenimentul de la teatrul „Ginta Latina” sunt așteptați mai mulți interpreți, oameni de cultură și politicieni din Republica Moldova și România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram