/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Focuri de armă în centrul Londrei! Un bărbat a fost împușcat mortal. Zeci de polițiști la fața locului

29 noiembrie 2019, ora 17:13

Polițiștii au împuşcat mortal, astăzi după-amiază, un individ în centrul Londrei după ce a comis un atac cu un cuţit. Cel puţin cinci persoane au fost rănite au declarat surse din cadrul Poliţiei citate de postul Sky News, scrie mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, atacul a avut loc pe Podul Londrei din centrul capitalei britanice. Conform agenției Reuters, suspectul a fost împușcat după ce a atacat mai multe persoane cu un cuțit.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite. Serviciile de urgentă au anunțat că este vorba de „un incident major”. Perimetrul situat în jurul Podului Londrei a fost izolat de agenții forțelor de ordine, potrivit Sky News.

Foto: mediafax.ro

Foto: mediafax.ro

Foto: mediafax.ro

Foto: mediafax.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram