/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Un șofer de taxi, beat criță în timpul orelor de muncă. A fost urmărit minute în șir de poliție

missing
29 noiembrie 2019, ora 17:10

Un taximetrist a fost prins beat criță în timpul orelor de muncă. Poliția a fost alertată după ce bărbatul a fost văzut de către un trecător, abia ținându-se pe picioare. 

Totul s-ar fi întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10:00, în Chișinău. Toate echipajele de poliție care patrulau orașul au fost informate prin intermediul stațiilor radio. Automobilul Toyota Prius a fost depistat la scurt timp la intersecția străzilor Vadul lui Vodă și Uzinelor.

Somat să oprească mașina, șoferul care se deplasa haotic, accelera în mod intenționat, pentru a scăpa de inspectorii de patrulare. După ce a fost urmărit timp de câteva minute, bărbatul a oprit în cele din urmă.

Bărbatul are 37 de ani și pentru că a refuzat să fie testat alcoolscopic de inspectorii de patrulare, a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie. Aparatul Drager a arătat o prezență a alcoolului în aerul expirat de 1.28 mg/l.

Pe numele bărbatului a fost pornit un proces penal, iar automobilul a fost dus la parcarea specială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram