/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Crimă din gelozie la Jora de Jos! Un bărbat, ucis în bătaie de concubinul femeii cu care a consumat alcool

missing
02 decembrie 2019, ora 11:43

Crimă înfiorătoare în satul Jora de Jos, raionul Orhei. Un bărbat a murit după ce a fost bătut crunt de un consătean.

Tragedia s-ar fi întâmplat sâmbătă, pe 30 noiembrie. Potrivit poliției, victima, în vârstă de 44 de ani, venise în vizită la concubina agresorului. Cei doi consumau împreună alcool, când acasă a venit bărbatul femeii. Cei doi bărbați s-ar fi luat la ceartă, care a degenerat în bătaie.

Concubinul femeii l-a bătut pe ”oaspete” cu pumnii și picioarele, după care l-a lăsat să zacă la podea. Acesta și-a luat concubina și a plecat de acasă. Femeia a revenit a doua zi și a găsit victima fără semne de viață. Aceasta a rugat un vecin să anunțe poliția.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pentru omor intenționat. Bărbatul agresor a fost reținut pentru n termen de 72 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram