/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dodon s-a întâlnit cu Stoianoglo în această vară. Ce ofertă i-a făcut

missing
02 decembrie 2019, ora 22:11

Șeful statului Igor Dodon a dezvăluit la emisiunea „Politica” de la TV8 că a avut o întâlnire în această vară cu Alexandr Stoianoglo când a vrut să-l angajeze la Președinție.

Dodon afirmă că Vasilii Șova i-ar fi propus să-l angajeze pe Stoianoglo în calitate de consilier prezidențial pe domeniul juridic, după ce Maxim Lebedinschi a fost ales membru al Comisiei Electorale Centrale.

„Am avut o discuție atunci, dar el a refuzat. A spus că nu-l interesează lucrul în Administrația președintelui și a plecat”, a precizat Dodon.

Șeful statului dă asigurări că Alexandr Stoianoglo nu va fi influențat politic în munca sa la șefia Procuraturii Generale.

Igor Dodon a vorbit și despre existența a două grupări care ar lupta pentru Procuratura Generală, dar a refuzat să deschidă parantezele. A spus doar că o tabără era „sub echipa Maiei Sandu”, iar alta ar fi influențată de altcineva, dar nu de socialiști.

„Stoianoglo nu este din cele două grupări. O grupare a încercat să se opună numirii lui Stoianoglo”, a punctat Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram