/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Schimbare de președinți de raion la Șoldănești. Democrata Svetlana Rotundu pleacă. Cine îi ia locul

missing
02 decembrie 2019, ora 18:02

Schimbare de președinți de raion la Șoldănești. Astăzi, consilierii raionali au ales o conducere nouă după ce democrata Svetlana Rotundu, aleasă președintă pe 19 noiembrie, și-a suspendat activitatea, în favoarea fotoliului de deputat în Parlament. 

Noul președinte al raionului Șoldănești este, astfel, Nicolae Mândru, tot de la PDM. Pentru el, și-au dat votul 18 consilieri raionali. Decizia a fost luată astăzi la ședința Consiliului raional.

Svetlana Rotundu a mai fost aleasă președintă a raionului Șoldonești și în anul 2015, exercitându-și funcția până când a devenit deputat în urma scrutinului din 24 februarie. Nicolae Mândru a fost consilier raional.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram