/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noi informații despre interceptări! Au fost urmăriți și deputați socialiști

03 decembrie 2019, ora 08:31

În dosarul interceptărilor, despre care a vorbit anterior deputatul Blocului ACUM Chiril Moțpan, nu ar fi vizați doar reprezentanți ai Partidului Demnitate și Adevăr și Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și reprezentanți ai Partidului Socialiștilor, afirmă Igor Dodon.

„Știu că au fost interceptați și deputați socialiști, lideri ai organizațiilor teritoriale. Trebuie să ne clarificăm cine a dat indicații. Când este vorba de deputați trebuie să fie ridicată imunitatea parlamentară pentru a fi interceptați”, a declarat Dodon în platoul emisiunii „Politica” de la TV8.

Șeful statului așteaptă toată informația la subiectul interceptărilor de la Serviciul de Informații și Securitate, care va prezenta un raport la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate.

Anterior, deputatul Chiril Moțpan a dezvăluit că, în perioada guvernării democrate, ar fi fost interceptați mai mulți membri ai Blocului ACUM, dar și jurnaliști și reprezentanți ai societății civile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram