/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Prima ședință de judecată în dosarul în care Petic este învinuit de viol și care a fost întors la rejudecare, AMÂNATĂ

missing
03 decembrie 2019, ora 13:09

Prima ședință de judecată în dosarul în care Gheorghe Petic este învinuit de viol și care a fost trimis la rejudecare la Orhei, a fost amânată. Aceasta urma să aibă loc astăzi, la ora 11.30 însă la solicitarea avocatului fostului polițist de frontieră, va fi pe 20 decembrie.

Partea apărării a solicitat magistraților să fixeze o altă zi pentru ședința de judecată, dat fiind faptul că nu a reușit încă examineze materialele cauzei penale. Totodată, avocatul lui Gheorghe Petic a mai solicitat ca în ședința din 20 decembrie să fie prezentă și partea vătămată.

Amintim că Gheorghe Petic a fost condamnat pe 20 martie, de prima instanță, la trei ani și șase luni de închisoare pentru viol. Acestuia i-a fost aplicată și o amendă de 30 de mii de lei.

Ulterior, în luna iulie curent, Petic a fost eliberat, iar dosarul trimis la rejudecare în prima instanță. Gheorghe Petic susține că dosarul ar unul fabricat la comandă politică.

Gheorghe Petic mai are un dosar pe rol, pentru huliganism agravant. Ședințele de judecată au loc la Taraclia, iar ultimele cinci se tot amână, spune Petic, din motiv că judecătoarea se îmbolnăvește.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram