/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Serviciul Vamal are un nou director interimar

03 decembrie 2019, ora 09:42

Sergiu Burduja este noul director interimar al Serviciului Vamal. El a fost prezentat angajaților instituției de către viceprim-ministrul Serghei Pușcuța. 

Sergiu Burduja a deținut funcția de consilier al Ministrului Finanțelor și a fost șef al Direcției control financiar și audit din cadrul instituției.

De asemenea, el a activat în funcții de conducere în cadrul Serviciului de Informații și Securitate și Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției.

Funcția de director al Serviciului Vamal rămâne vacantă din motiv că nici unul dintre cei doi candidați, Natalia Calenic și Iurie Gorea, nu au acumulat punctaje suficiente în urma etapei interviului și astfel, nu au promovat concursul.

Potrivit Ministerului Finanțelor, concursul va fi organizat din nou.

Fostul director al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, a demisionat din funcție la finele lunii iunie a acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram