/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primul mesaj transmis de Vlad Filat lui Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc

missing
04 decembrie 2019, ora 16:21

Aflat în libertate, după patru ani de detenție, Vlad Filat transmite un mesaj fostului lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și lui Ilan Șor, care a depus un denunț „mincinos și ticălos” împotriva sa.

„Nu am mesaje pentru ei, doar probabil să fie sănătoși și să aibă grijă de ei și de cei apropiați”, a transmis Filat.

Fostul premier a declarat că a primit mesaje insistente de la mai multe persoane prin care a fost îndemnat să fugă din țară.

„Cel mai insistent sfat din această dimineață al prietenilor a fost să plec cât mai repede din țară. Nu sunt un laș. Ideea nu este de ce nu am făcut-o eu, dar de ce mi se transmite acest mesaj atât de insistent. Încercați să găsiți răspunsul”, a îndemnat Filat.

Potrivit încheierii judecătorești, Vlad Filat nu are interdicția de a părăsi țara, doar că trebuie să anunțe autoritățile despre noul său loc de trai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram