/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

S-a întâlnit sau nu Maia Sandu cu Vlad Filat în Penitenciarul 13? Răspunsul avocatului

missing
04 decembrie 2019, ora 20:57

Avocatul lui Vlad Filat spune că fosta prim-ministră Maia Sandu, ex-ministrul Afacerilor Interne Andrei Năstase și președintele Igor Dodon nu s-au întâlnit cu ex-premierul Republicii Moldova în Penitenciarul nr.13

În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, Viorel Berliba a fost întrebat dacă s-a întâlnit, totuși, Vlad Filat cu fosta ministră a Justiției Olesea Stamate. Drept răspuns, avocatul a spus că nu cunoaște dacă au avut loc astfel de întrevederi.

Fosta ministră a Justiției a vizitat de mai multe ori penitenciarul nr. 13 pe parcursul mandatului său. Olesea Stamate a spus anterior că a vorbit cu unii deținuți, însă printre ei nu s-a numărat Vlad Filat.

Decizia de eliberare a lui Filat din arest a fost luată pe 2 decembrie la Judecătoria Ciocana, iar ieri a fost emisă încheierea instanței.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram