/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Cine minte? Primăria București neagă că Ion Ceban a fost invitat de Gabriela Firea în capitala României

missing
05 decembrie 2019, ora 08:15

Edilul capitalei Ion Ceban nu ar fi fost invitat de primărița municipiului București, Gabriela Firea, în capitala României. Informația a fost negată de reprezentanții Primăriei București.

„Referitor la informațiile care circulă în spațiul public potrivit cărora primărița, Gabriela Firea, l-ar primi la București, în cadrul unei vizite oficiale, pe primarul orașului Chișinău, Ivan Ceban, vă informăm că primărița, Gabriela Firea, nu are în program nici o întâlnire cu acesta”, a precizat Primăria București, scrie g4media.ro.

Ieri, în emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8, Ion Ceban a spus că invitația din partea Gabrielei Firea a ajuns la Primăria Chișinău acum două zile și că îi va da curs în viitorul cel mai apropiat.

Ultima vizită a primarei de București Gabriela Firea la Chișinău a fost în luna februarie 2018, pe când Primăria Chișinău era condusă de Silvia Radu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram