/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Diacov a comentat plecarea lui Botnari din Partidul Democrat

missing
05 decembrie 2019, ora 20:59

Președintele Partidului Democrat Dumitru Diacov a comentat plecarea lui Alexandru Botnari din formațiunea politică. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a patru” de la N4.

Diacov crede că Botnari a scris cererea de demisie și pleacă din partid pentru că „cunoaște mai bine situația din Hâncești” și pentru că nu ar fi vrut să participe la „luptele politice din oraș”.

Eu cred că el cunoaște bine situația din Hâncești. Nu vrea să fie subiect al luptelor politice din oraș. Cred că atmosfera de agresivitat dintre partide, pentru un primar din Hâncești este cam complicată”, a spus Diacov.

Așa cum funcția de deputat rămâne vacantă, președintele PDM a spus că la alegerile parlamentare noi vor înainta o noua candidatură.

– PD va avea candidat? – Sigur că se va gândi să găsească un candidat bun care sa facă față”, a mai precizat Diacov.

Alexandru Botnari a spus că participă astăzi pentru ultima oară la ședința Legislativului.

Vezi și:

Alegeri parlamentare noi în circumscripția din Hâncești, după ce Botnari a depus cerere de demisie. Când vor avea loc

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram