/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Diacov a vorbit de mai multe ori cu Filat, după ce fostul premier a fost eliberat: „I-am scris: Salut tinere”

missing
05 decembrie 2019, ora 20:28

La scurt timp după ce a ieșit din închisoare, fostul premier Vlad Filat l-a sunat pe președintele Partidului Democrat Dumitru Diacov. Cel din urmă a evitat să spună despre ce au discutat cei doi.  

Cine a telefonat primul? – Nu-i important. El m-a sunat eu i-am trimis un sms. Am văzut că a fost că nr lui a fost restabilit în Viber și i-am scris: „Salut tinere” – Despre ce ați vorbit? – Am vorbit de câteva ori în aceste zile. Nu ascund asta. Am vorbit destul de liniștit, nu am intrat în detalii…”, a spus în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Vlad Filat a fost eliberat din detenție condiționat la 3 decembrie, în urma unei decizii a magistraților de la Judecătoria sectorului Ciocana.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram