/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FLASH/ Penitenciarul nr. 13 are un nou director interimar

missing
05 decembrie 2019, ora 11:24

Penitenciarul nr. 13 (P 13)  are un nou director interimar. Este vorba despre Tudor Morari, potrivit reprezentanților Autorității Naționale a Penitenciarelor (ANP). Acesta a fost numit în funcție de ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, la propunerea șefului ANP.

Morari a lucrat anterior la Penitenciarul de la Pruncul și la cel de la Goian. Ultima funcție deținută de acesta a fost cea de șef al Secției de resocializare din cadrul Penitenciarului nr. 13.

Noul șef al P 13 s-a adresat azi la Curtea de Apel Chișinău cu solicitarea de a fi anulată încheierea Judecătoriei Ciocana prin care Vlad Filat a fost eliberat condiționat din detenție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram