Deputatul democrat Alexandru Botnari a depus cerere de demisie din funcția de deputat. Acesta a anunțat acum câteva minute că participă astăzi pentru ultima oară la ședința Legislativului și a cerut să fie înregistrat cu o luare de cuvânt la sfârșitul ședinței.

Alexandru Botnari a fost ales primar al orașului Hâncești, la alegerile locale din 20 octombrie și a avut până acum 30 de zile la dispoziție să aleagă între fotoliul de deputat și mandatul de primar.

După revenirea lui Botnari la șefia orașului Hâncești, ar urma să fie organizate alegeri parlamentare noi în circumscripția Hâncești.

Tot astăzi, Parlamentul la aprobat cererea de demisie a deputatului democrat Constantin Botnari. Demisia acestuia a fost cerută de conducerea PDM, deoarece Constantin Botnari nu mai vine la ședințele Parlamentului din luna iunie, de când au fost înlăturați democrații de la guvernare. Acesta ar fi plecat din țară.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!