/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Haz în Parlament! Deputatul Reniță vrea să meargă în deplasări. Greceanîi: „Rog să-l includeți în toate grupurile de prietenie”

missing
06 decembrie 2019, ora 14:03

Zâmbete la ședința de astăzi a Parlamentului, după ce un deputat a avut o solicitare către șefa Comisiei politică externă, Violeta Ivanov. Deputatul Blocului ACUM Iurie Reniță, care a fost înlăturat de la conducerea acestei comisii, a cerut să fie inclus într-un grup de prietenie ca să poată merge în deplasare măcar o dată.

„La ultima ședință am solicitat, ca urmare a reconfigurării politice a Parlamentului,  să fie actualizate și grupurile de prietenie și solicit să revenim la asta după Anul Nou. Era o altă formulă. Înțeleg că prietenia este de durată, dar vă rog mult să mă includeți și pe mine într-un grup de prietenie, care are posibilitatea cel puțin o dată să meargă în deplasare”, a cerut Reniță.

„Vă rog să-l includeți pe dl Reniță în toate grupurile de prietenie cum sunt inclusă și eu și dl Reniță nu prea m-a întrebat pe mine. După Anul Nou o să reexaminăm. Vă veți înțelege voi în comisie. Voi ca și acei din juridică, vă înțelegeți”, a ironizat președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Discuțiile au pornit după ce a fost prezentat un proiect de hotărâre ce prevede modificarea componenței grupului de prietenie cu Confederația Elvețiană. Deputatul democrat Vladimir Vitiuc a fost inclus în grup în locul Otiliei Drăguțanu, care a renunțat la mandatul de deputată în luna iulie.

După Anul Nou, urmează a fi modificată și componența altor grupuri de prietenie, după ce din Parlament au plecat mai mulți deputați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram