Două persoane au fost transportate la spital în urma accidentului rutier ce s-a produs ieri-seară în satul Dobrogea, municipiul Chișinău, în care o mașină de taxi a fost lovită de un tren marfar. Un alt bărbat a ajuns la spital de sine-stătător. 

Doi pacienți rămân internați în Spitalul de Urgență. Este vorba de o femeie ce s-a ales cu traumatism toracic închis. Ea este internată în secția chirurgie. Starea acesteia este stabilă. Un bărbat se află în secția de reanimare. El s-a ales cu traumatism vertebro-medular. Starea acestuia este gravă, dar stabilă.

Un alt bărbat a ajuns la spital de sine-stătător. El s-a ales cu leziuni ușoare și a fost eliberat la domiciliu pentru a avea tratament ambulatoriu. Informația a fost oferită pentru tv8.md de purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Vasile Șovgur.

Anterior oamenii legii au oferit detalii despre cei doi pasageri care au fost internați. Este vorba de șoferul de taxi în vârstă de 22 de ani și o pasageră în vârstă de 19 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!