/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Negocieri! Vladimir Plahotniuc ar vrea să cumpere un post TV din România

09 decembrie 2019, ora 13:17

Fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi interesat de achiziția postului de televiziune „Prima TV” din România. Acesta ar fi gata să plătească aproximativ patru milioane de euro pentru televiziunea care se află în insolvabilitate.

Paginademedia.ro scrie că oferta a venit de la Vladimir Plahotniuc, prin intermediul „Prime TV”, dar și alte instituții media ar fi interesate de postul românesc.

Surse apropiate tranzacției au dezvăluit că în oferta de la Chișinău ar figura suma de 20 de milioane de lei, ceea ce înseamnă puțin peste patru milioane de euro.

„Prima TV este în insolvență, de aceea pașii până la un eventual contract se pot întinde pe o perioadă lungă de timp. Într-o primă fază, creditorii ar trebui să aprobe oferta inițială. Apoi urmează discuțiile și oferta finală. Abia după asta se face contractul de vânzare-cumpărare.

„Prima TV” a mai ajuns, o dată, până în faza finală a negocierilor, la contractul de vânzare-cumpărare, pe care creditorii îl aprobase, dar tranzacția a picat. Atunci, postul de televiziune urma să fie vândut  omului de afaceri Adrian Tomșa, care deține: „Look TV”, „Look Plus” și Profit.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram