/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

O femeie din Telenești a născut acasă o fetiță, înainte să vină ambulanța

missing
09 decembrie 2019, ora 18:55

O femeie din Sărătenii-Vechi, Telenești a dat nașterea unei fetițe acasă, înainte să vină ambulanța.

Potrivit reprezentanților Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, nașterea a decurs fără complicații.

Cazul a avut loc ieri, 8 decembrie. Mama și nou-născutul au primit îngrijirile medicale și au fost transportați la maternitate.

În total, în ultimele 72 de ore, subdiviziunile IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească au deservit peste șase mii de solicitări.

Echipele AMU au acordat ajutor medical la 35 persoane, care au avut de suferit în urma celor 27 de accidente rutiere produse în această perioadă. Ulterior, 29 pacienți au fost transportați la spital pentru tratament corespunzător.

În ultimele trei zile, au fost înregistrate 897 solicitări pe motivul urgențelor neurologice, dintre care 88 accidente vasculare cerebrale. Peste o mie de persoane cu urgențe cardiovasculare au beneficiat de asistență medicală urgentă, inclusiv 19 pacienți cu sindrom coronarian acut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram