/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un moldovean, reținut în Italia, după ce a snopit în bătăi un ucrainean

missing
09 decembrie 2019, ora 15:57

Un bărbat de 29 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a fost arestat de polițiștii din Italia, după ce a bătut crunt pe un bărbat de 39 de ani, din Ucraina. 

Presa italiană scrie că incidentul s-a produs ieri, pe strada Via Diaza, din orașul Parma, în jurul orei 14:00. Conflictul s-a iscat din motiv că cei doi au consumat băuturi alcoolice.

La scurt timp, martorii au chemat poliția și ambulanța. Victima a fost transportată la un spital din regiune. Ea se află în stare gravă.

Sursa citată scrie că cetățeanul moldovean, domiciliat în orașul Boretto, de mai mult timp era în vizorul oamenilor legii, iar acum a fost reținut și transferat la penitenciarul din orașul Reggio Emilia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram