/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Țuțu a apărut alături de Șor pe panoul celor dați în căutare de Poliție. Acesta este căutat de INTERPOL

missing
10 decembrie 2019, ora 16:39

Cererea autorităților din Republica Moldova de a-l căuta pe fostul deputat democrat Constantin Țuțu la nivel internațional a fost acceptată de către cei de la INTERPOL, potrivit reprezentaților Inspectoratului General de Poliție (IGP). 

Între timp, fostul deputat a apărut și el, alături de deputatul Partidului Șor Ilan Șor pe panoul celor dați în căutare de poliție. Imaginile au fost postate pe Omg.md.

Dacă fotografia lui Ilan Șor a apărut pe panourile Poliției încă de vara trecută, fotografia lui Constantin Țuțu este „proaspătă” și e afișată la circa două luni de când acesta a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Foto: OMG.md

Fostul deputat din Partidul Democrat Constantin Țuțu a fost anunțat în căutare națională și internațională pe data de 27 septembrie, când a fost emis mandat de arestare pe numele său, pe un termen de 30 de zile.

Constantin Țuțu este cercetat în Republica Moldova în două dosare: unul, pentru trafic de influență, în care este bănuit că ar fi pretins și luat 20 de mii de euro cu promisiunea că va exercita influență asupra procurorilor și va interveni pentru eliberarea unei persoane din arestat, iar în altul, ex-parlamentarul e acuzat de îmbogățire ilicită.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram