/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Vasile Chirtoca, despre legătura fiului său cu administratorul parcului de distracții din PMAN. Neagă că ar promova această afacere

missing
10 decembrie 2019, ora 13:34

Consilierul socialist Vasile Chirtoca neagă acuzațiile aduse de fostul edil al capitalei Dorin Chirtoacă, precum că ar fi promovat interesele companiei „Maximus Grup”, care administrează parcul de distracții din Piața Marii Adunări Naționale, organizat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Chirtoca recunoaște că fiul său este partener de afaceri cu Stanislav Chimacovschii, dar spune că nu știa nimic despre legătura acestuia cu caruselele din centru.

Eu am aflat acest lucru din Facebook. Prima dată aud despre firma aceasta. Prima dată aud că băiatul acesta, care are alte afaceri cu fiul meu și este prieten cu el din copilărie, are ceva cu caruselul erotic. Eu nu am promovat pe nimeni. Dacă cineva chiar îmi cerea să fac asta nu avea să accept. Eu stau în CMC doar pentru a face ceva pentru acest oraș. Este foarte urât la ce stadiu de degradare a ajuns dl Chirtoacă care acum ne atacă”, a comentat Vasile Chirtoca, solicitat de TV8.

Acesta a adăugat că businessul pe care îl conduce are o cifră de afaceri de peste 100 de milioane pe an și nu este interesat de o afacere minoră cum ar fi caruselul.

Și primarul capitalei Ion Ceban a venit cu o reacție într-un live pe Facebook în care a negat că ar fi promovat interesele companiei „Maximus Grup”.

„Nu mă ocup eu și nu am favorizat pe nimeni în acest sens. S-a ocupat Direcția comerț, iar luni ați văzut că șeful a fost mustrat pentru unele lucruri pe care nu le-a făcut deloc bine”, a spus Ceban.

Fondatorul și administratorul firmei „Maximus Grup” este Stanislav Chimacovschii, asociat într-o altă companie – Coffe Like” cu fiul lui Vasile Chirtoca, Alexei Chirtoca, ambii având câte 50% din capitalul social al firmei.

De asemenea, cei doi sunt asociați într-o altă firmă „Lu&Ga Service”, care a fost fondată în 2007 de compania „Like Coffe”.

Dorin Chirtoacă: „Karuselul din PMAN este business pentru PSRM”. Administratorul parcului de distracții, asociat în afaceri cu fiul unui consilier socialist

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram