/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Chirtoacă îl acuză pe Ceban că ar folosi mașina de serviciu a Primăriei pentru a duce copiii la școală

missing
10 decembrie 2019, ora 10:09

Președintele Partidului Liberal (PL) și fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, îl acuză pe edilul orașului Chișinău, Ion Ceban, că folosește transportul de serviciu al Primăriei pentru a-și duce copiii la Liceul Teoretic „Nicolae Gogol”.

„Mașina electrică de model „VW e-Golf, FLY 897” a fost donată Primăriei Chișinău de un agent economic în toamna anului 2016, la solicitarea subsemnatului. Este unica din parcul auto de stat și a administrației publice locale.

Mașina trebuia să fie cartea de vizită a Primăriei, însă a devenit un banal transport personal, din banii cetățenilor. Până și emblemele agentului economic au fost scoase, lucru care nu trebuia să aibă loc”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Președintele PL spune că nu este pentru prima oară când Ion Ceban ar fi folosit mașina de serviciu în scopuri persoanele, menționând că astfel de cazuri a fost atestate și în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale care s-au desfășurat pe 20 octombrie – primul tur și 3 noiembrie – al doilea tur.

Contactat de redacție, Ion Ceban nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacție.

Video: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram