/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Igor Dodon a fost astăzi la spital. Unul dintre angajații instituției spune că a stat în jur de o oră

missing
10 decembrie 2019, ora 16:23

Președintele Igor Dodon ar fi fost zărit în această dimineață la Spitalul Republican al Asociației Curativ-Sanatoriale și de Recuperare din capitală. Despre aceasta a declarat un angajat al spitalului pentru publika.md. 

„A fost în această dimineață la spital. A stat în jur de o oră. -A avut nevoie de tratament? -Eu cred că nu a venit în zadar, cred că a pus o picurătoare ceva. Posibil să vină și mâine dimineață”, a spus angajatul spitalului. Deocamdată nu se cunoaște dacă șeful statului ar avea probleme de sănătate.

TV8 a contactat-o pe purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu, însă aceasta avea telefonul deconectat. Totuși, pentru sursa citată, reprezentanții Președinției au declarat că nu cunosc prea multe informații despre motivul pentru care Igor Dodon a mers la spital și au dat asigurări că șeful statului este sănătos.

Amintim că anul trecut, pe 9 septembrie, două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni, în apropiere de Strășeni. Atunci președintele a fost rănit ușor în regiunea capului și s-a aflat ceva timp sub supravegherea medicilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram