/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/VIDEO/ O mașină de pompieri, blocată din cauza mașinilor parcate neregulamentar. Pompierii se îndreptau la o chemare

missing
10 decembrie 2019, ora 14:54

O mașină de pompieri a fost blocată pe stradă Vlaicu Pârcălab din centrul capitalei, din cauza mașinilor parcate neregulamentar. Autospeciala se îndrepta la o chemare la Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM).

Din cauza parcărilor neregulamentare, pompierii au pierdut câteva minute și au deblocat situația practic cu mâinele proprii pentru a ajunge la intervenție” a spus pentru TV8.md ofițera de presă a IGSU Liliana Pușcașu.

Intervenția la 112 a parvenit în jurul orei 13:00. Solicitați, reprezentanții IGSU ne-au spus că s-a produs un scurtcircuit la etajul trei al Universității. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

„Nu a fost necesară intervenția propriu-zisă, pentru că nu era flacără, iar pompierii au verificat situația pentru orice eventualitate”, a mai precizat Liliana Pușcașu.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență face un apel către șoferi să nu parcheze mașinile neregulamentare.

„În astfel de situații noi permanent apelăm atât la autoritățile publice, cât șui la conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele neregulamentare. În caz contrar orice intervenție costă minute în șir pentru a reuși să ajungem”,

Pompierii au mai nimerit în astfel de situații. Aceștia au fost nevoiți să înconjoare sau să se deplaseze pe o altă stradă.

Recent asemenea de cazuri nu au fost înregistrate.

Poliția s-a autosesizat pe acest caz.

„INP s-a autosesizat și a înregistrat acest caz. A fost deja demarată procedura de identificare a tuturor conducătorilor auto, care în acel moment au blocat trecerea autospecialei”,a menționat ofițera de presă a INP Diana Fetco.

Șoferii riscă amendă de 1 500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram