/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Au furat produse electronice și biciclete de un milion de euro. Zece moldoveni, trimiși pe banca acuzaților în Italia

missing
11 decembrie 2019, ora 16:35

Un grup criminal, alcătuit din zece moldoveni, a fost trimis în judecată în Italia fiind bănuit de furt în proporții deosebit de mari. Valoarea bunurilor sustrase de suspecți se ridică aproximativ la un milion de euro. 

Indivizii acționau în diferite regiuni ale Italiei. În total, polițiștii italieni spun că grupul criminal a fost implicat în zeci de acțiuni de furt în perioada anilor 2013 – 2014. Primul caz a fost atestat în orașul Cremona, provincia Lombardia.

Presa italiană scrie că, de obicei, erau jefuite magazinele de produse electronice. Însă, indivizii nu s-ar fi mulțumit cu aceasta. Ei ar fi jefuit și alte două magazine: unul de biciclete și altul de încălțăminte.

În prezent, cetățenii moldoveni sunt judecați în orașul Cremona. Liderul acestora este un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Viadana, provincia Mantova. La moment, el este deținut în într-o închisoare din Franța din orașul Beauvais.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram