Un grup criminal, alcătuit din zece moldoveni, a fost trimis în judecată în Italia fiind bănuit de furt în proporții deosebit de mari. Valoarea bunurilor sustrase de suspecți se ridică aproximativ la un milion de euro. 

Indivizii acționau în diferite regiuni ale Italiei. În total, polițiștii italieni spun că grupul criminal a fost implicat în zeci de acțiuni de furt în perioada anilor 2013 – 2014. Primul caz a fost atestat în orașul Cremona, provincia Lombardia.

Presa italiană scrie că, de obicei, erau jefuite magazinele de produse electronice. Însă, indivizii nu s-ar fi mulțumit cu aceasta. Ei ar fi jefuit și alte două magazine: unul de biciclete și altul de încălțăminte.

În prezent, cetățenii moldoveni sunt judecați în orașul Cremona. Liderul acestora este un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Viadana, provincia Mantova. La moment, el este deținut în într-o închisoare din Franța din orașul Beauvais.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!