/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cine este șoferița care a blocat ieri trecerea pompierilor în centrul capitalei? Este din orașul Codru și are 36 de ani

missing
11 decembrie 2019, ora 12:52

A fost găsit unul dintre șoferii, care a blocat ieri trecerea unei mașini de pompieri, la intersecția străzilor Mitropolit Varlaam și Mihai Eminescu din capitală, după ce și-a parcat mașina neregulamentar. 

Este vorba de o femeie de 36 de ani din orașul Codru. Ea s-a prezentat în această dimineață la sediul Brigăzii de Patrulare, unde și-a recunoscut vinovăția. Oamenii legii au întocmit un proces-verbal pentru blocarea intenționată a arterei de transport.

Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare (INP), femeia riscă o amendă de 1500 de lei. Polițiștii spun că sancțiuni urmează a fi aplicate și celorlalți participanți la trafic, care au împiedicat deplasarea autospecialei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram