/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Năstase spune că dacă nu era ministru, ar fi putut câștiga alegerile pentru șefia capitalei

missing
11 decembrie 2019, ora 07:34

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, este de părere că dacă nu ar fi acceptat funcția de ministru al Afacerilor Interne în Guvernul Maia Sandu avea șanse mai mari să câștige alegerile pentru șefia capitalei. 

„În urma unor discuții avute cu fosta prim-ministră Maia Sandu și cu membrii Blocului ACUM am ales atunci să merg la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pentru că nimeni la acel moment nu a dorit să-și asume funcția de ministru. Alegerea pe care am făcut-o m-a și costat, dacă vedeți dumneavoastră. Dacă nu activam la minister, fără a deconta toate nelegiuirile care s-au produs în țară în acea perioadă, aveam șanse mai mari să câștig alegerile locale”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Politica Natalie Morari” de la TV8.

Amintim că Andrei Năstase a pierdut în turul doi al alegerilor locale din 3 noiembrie, în fața contracandidatului său, Ion Ceban. Candidatul PPDA a obținut 47,61% din voturile alegătorilor, în timp ce candidatul socialiștilor a câștigat alegerile cu 52,39% din voturile cetățenilor.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram