/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Spiritul sărbătorilor de iarnă se simte și în Marea Britanie! Diaspora este așteptată la un eveniment caritabil la Londra

missing
11 decembrie 2019, ora 17:45

Cetățenii moldoveni stabiliți cu traiul în Londra, Marea Britanie, sunt așteptați să dea start sezonului sărbătorilor de iarnă, la cea de-a șaptea ediție a evenimentului „Colindăm și Donăm”, organizat pe 15 decembrie la “Adrian’s Bar & Bistro”.  

Evenimentul este unul caritabil și se va desfășura între orele 13:30 și 17:30.

„În cadrul acestuia, vom vinde produse handmade și bucate tradiționale moldovenești. Va fi multă voie bună, muzică de calitate și dansuri”, spun organizatorii.

Banii vor fi donați fundației “MAD-Aid” care-și propune să ajute copiii și adulții cu nevoi speciale.

Evenimentul este organizat de către Asociația Moldovenilor din Marea Britanie, o organizație non-guvernamentală, fondată în anul 2007, care este implicată activ în dezvoltarea comunității de moldoveni din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Pentru a găsi mai ușor adresa unde urmează a fi organizat evenimentul puteți accesa următorul post cod: SW1W0RN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram