/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un nou dosar penal pe numele lui Gheorghe Petic: „Ura, tovarăși!”

missing
11 decembrie 2019, ora 10:01

Fostul polițist de frontieră, care a candidat la alegerile parlamentare și locale din partea Blocului ACUM, Gheorghe Petic, s-a ales cu un nou dosar penal. Despre asta a anunțat chiar el pe Facebook.

„Buna dimineața, țară! Felicitați-mă. Am aflat cu mare ,,bucurie” că mai că mai am deschis un dosar penal, al 11-lea la număr. Eu cred că cu asa tempou ajung indubitabil în cartea recordurilor. Ура таварищи!!!,a scris acesta.

Urmărirea penală în aces dosar este efectuată de anchetatorii Inspectoratului de Poliție al sectorului Botanica din Chișinău. Detalii despre faptele care i se incriminează lui Gheorghe Petic nu au fost anunțate.

Amintim că Gheorghe Petic a fost condamnat în luna martie la trei ani și jumătate de închisoare, fiind învinuit de viol. În luna iulie, acesta a fost eliberat din penitenciar  în urma unei decizii a Curții de Apel Chișinău, cauza sa fiind trimisă la rejudecare.

Pe 3 decembrie, la Judecătoria Orhei trebuia să aibă loc prima ședință de judecată după reluarea dosarului, dar aceasta a fost amânată.

Dosarul în care Gheorghe Petic este învinuit de viol, întors la rejudecare la Orhei. Prima ședință – MÂINE

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram