/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

A fost și consilier și angajat la o agenție de stat în același timp. Un bărbat din Anenii Noi, cercetat de ANI

12 decembrie 2019, ora 10:16

Un consilier din raionul Anenii Noi nu va mai putea deține următorii trei ani vreo funcție publică, după ce Autoritatea Națională de Integritate (ANI) a constatat că, în perioada iunie 2016 – iulie 2019, a activat simultan la Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței. 

ANI a stabilit că bărbatul a deținut două funcții simultan după ce a analizat declarația de venit și interese a consilierului. Dacă decizia ANI nu va fi contestată, Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței îl va demite pe bărbat din funcție.

Consilierul va fi înscris în Registrul de stat al persoanelor care au interdicție de a ocupa o funcție publică sau de demnitate publică, administrat de către ANI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram