/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Director interimar nou la ”Poșta Moldovei”. Este fost funcționar de stat

12 decembrie 2019, ora 12:15

Întreprinderea de Stat ”Poșta Moldovei” are un nou director interimar. Este vorba despre Vitalie Zaharia, desemnat în această funcție din data de 10 decembrie, prin ordinul Agenției Proprietății Publice, fondatorul întreprinderii. 

”Actualul director general interimar are o experiență vastă în domeniul atragerii investițiilor în Republica Moldova, promovării imaginii țării și diplomației economice”, se menționează într-un comunicat de presă al ”Poșta Moldovei”.
Vitalie Zaharia a fost director al Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO).

Centrul de Investigații Jurnalistice a scris la sfârșitul anului trecut că firma controlată de Zaharia, Toplider SRL, a câștigat din 2012 până în acel moment, 90 de contracte cu statul, în mărime de circa 42,5 milioane de lei.
Fostul director de la ”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, a plecat din funcție în luna iulie. Ulterior, atribuțile acestuia au fost preluate de vicedirectorul Ruslan Chitoroagă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram