/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Mai mulți taximetriști au fost verificați astăzi de FISC și ANTA. Valoarea amenzilor aplicate

missing
12 decembrie 2019, ora 17:11

Mai mulți taximetriști au fost trași astăzi pe dreapta de către ofițerii de patrulare, pentru a fi verificați dacă activează legal, dacă eliberează bonul de casă și dacă nu au alte abateri de la legislație.

Acțiunile au fost desfășurate în cadrul unei operațiuni a Serviciul Fiscal de Stat (SFS) în comun cu Agenția Națională de Transport Auto (ANTA) și Inspectoratul Național de Patrulare (INP).

SFS a precizat că în perioada lunii decembrie 2019 vor fi supuși verificărilor următoarele genuri de activitate:

– prestarea serviciilor de transport auto de pasageri, inclusiv în trafic național în regim de taxi, pe rute urbane/interurbane și în trafic internațional;
– prestarea serviciilor de alimentație publică;
– desfășurarea comerțului electronic;
– prestarea serviciilor de operațiuni de schimb valutar.

Potrivit SFS, în total, în perioada ianuarie – noiembrie 2019 au fost verificați 1 695 de taximetriști. Acestora le-au fost aplicate sancțiuni fiscale în mărime de 434,4 mii lei și sancțiuni contravenționale în sumă de 1, 64 milioane lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram