/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Nu au împărțit drumul! Doi șoferi s-au luat la pumni la Botanica

missing
12 decembrie 2019, ora 15:16

Doi șoferi s-au luat la pumni astăzi pe șoseaua Muncești din sectorul Botanica al capitalei. Cazul a devenit cunoscut după ce imaginile video în care apar conducătorii auto au fost postate pe rețelele de socializare.

Videoul a fost realizat de către un martor ocular, care se deplasa în apropiere cu propriul automobil. Din acesta se poate vedea că unul dintre bărbați ar fi șoferul unui automobil de marca „Mercedes”.

Mașinile celor doi erau parcate pe marginea drumului. La ambele mijloacele de transport ușile erau deschise.

„Inspectoratul de Poliție Botanica s-a autosesizat pe acest caz. Șoferii urmează a fi identificați și chemați la audieri. Ulterior, oamenii legii vor lua o hotărâre în acest caz”, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram