/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dodon spune că a cerut responsabililor de la Justiție să ia atitudine atunci când Șoltoianu a fost eliberat înainte de termen

13 decembrie 2019, ora 20:18

Președintele țării, Igor Dodon, susține că a cerut responsabililor de la Ministerul Justiției și Administrația Națională a Penitenciarelor să ia atitudine atunci când în luna august, după doar șase ani de detenție, a fost eliberat fostul kickboxer Ion Șoltoianu, condamnat la 14 ani de pușcărie penntru că l-a împușcat pe omul de afaceri Ion Stratulat.

”Am cerut, desigur, dar nimeni nu a luat nicio măsură”, a spus Dodon la emisiunea ”Пятница” cu Anatolie Golea.

În 2013, Ion Şoltoianu a fost condamnat la 14 ani de detenție pentru că l-a împuşcat pe Ion Stratulat într-un local din centrul Chişinăului în toamna anului 2011. Totodată, acesta a fost condamnat pentru șantaj și deținere ilegală de arme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram