/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Municipalitatea promite să găsească bani pentru cadouri la matineele din grădinițe

missing
13 decembrie 2019, ora 18:46

Primăria Chișinău promite să identifice surse financiare pentru a cumpăra copiilor din grădinițe cadouri la matineele de Anul Nou. Primarul Ion Ceban le-a cerut funcționarilor responsabili de educație și buget, la ședința de astăzi a CMC, să găsească banii necesari.

Consiliul Municipal Chișinău urmează, de asemenea, să asigure în bugetul pentru anul 2020 o linie bugetară specială pentru asigurarea copiilor din grădinițe cu cadouri de sărbătorile de iarnă.

Decizia a fost luată după ce o mămică a venit la ședința de astăzi a CMC și s-a plâns că în grădinițe se colectează sume mari de bani pentru organizarea matineelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram