/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/LISTĂ/ Președintele a semnat decretele! 31 de judecători au depus astăzi jurământul

missing
13 decembrie 2019, ora 09:15

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat astăzi o ședință extraordinară în cadrul căreia 31 de judecători noi au depus jurământul. Aceștia vor activa în diferite raioane ale republicii. Doar trei magistrați noi vor completa Judecătoria Chișinău.

Șeful statului a semnat decretele de numire în funcție a noilor judecători, iar astăzi acestea au fost publicate în Monitorul Oficial, a anunțat președintele interimar al CSM, Dorel Musteață.

„Sunteți așteptați cu nerăbdare în instanțe și cred că și voi așteptați să puneți mâna mai repede pe primul dosar. Nu uitați că persoanele vin după dreptate. Întotdeauna să procedați corect și legal. Vă dorim drum bun în viață”, le-a urat Musteață.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram