/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Este partidul lui Tkaciuck o alternativă la PSRM a Federației Ruse în Moldova? Răspunsul politicianului

missing
13 decembrie 2019, ora 10:31

Apariția Partidului „Congresul Civic” pe scena politică din Republica Moldova este văzut de mulți ca o intenție a Rusiei de a crea o alternativă a Partidului Socialiștilor (PSRM) în Republica Moldova, totuși, unul dintre fondatorii acestuia,  Mark Tkaciuck, neagă faptul că proiectul său politic ar fi legat de Moscova.

„Cum ar fi posibil acest lucru?”, a comentat Tkaciuk la „Politica Nataliei Morari” de la TV8. „Nici cu Dmitrii Kozak, nici cu cineva din administrația președintelui Rusiei nu am avut și nici nu puteam să am asemenea discuții. Nu poate un proiect politic să fie fiabil, dacă este unul creat la comandă”, a mai spus Mark Tkaciuk.

Despre crearea propriului proiect politic numit „Congresul Civiv” cei doi foști comuniști, Mark Tkaciuck și Iurie Muntean, au anunțat în luna august a acestui an. Zilele trecute aceștia au convocat primul congres al formațiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram