Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs astăzi în centrul capitalei. Printre răniți se numără un copil

14 decembrie 2019, ora 14:45

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs astăzi în centrul capitalei. Este vorba de un copil, o femeie și un bărbat de 65 de ani. 

Poliția a fost alertată astăzi la ora 12.15. O persoană a comunicat că la intersecția străzilor Alexei Șciusev și Mihai Eminescu s-a produs un accident rutier, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că două automobile s-au tamponat, o mașină de marca „Skoda”, condusă de un bărbat de 38 de ani, și alta de marca „Mitsubishi”, la volanul căreia se afla un bărbat de 65 de ani. El a fost transportat la spital.

„Skoda” se deplasa pe strada Alexei Șciusev, iar „Mitsubishi” pe strada Mihai Eminescu, în urma impactului, automobilul de marca „Mitsubishi” a fost proiectat într-un pilon.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia se va stabili care dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație rutieră. În funcție de leziunile suferite, șoferul care va fi găsit vinovat, va fi tras la răspundere conform legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram