/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Zambițchi va plăti cu funcția, după ce o reptilă uriașă a fost adusă în PMAN. Ceban: „Rog demisia benevolă de luni”

missing
14 decembrie 2019, ora 10:13

Primarul capitalei, Ion Ceban, a cerut șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, să-și dea benevol demisia, după ce o reptilă gigantică a fost instalată în Piața Marii Adunări Naționale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Reptila a stârnit critici dure în rândul internauiților. Locuitorii capitalei cred că în pragul sărbătorilor de iarnă, noua instalație nu-și are locul în PMAN. Astfel, în această dimineață, edilul capitalei a venit cu o reacție și a promis că vor urma demisii.

„Marcel Zambițchi a treia săptămână vorbim despre faptul ca în piață nu trebuie sa fie favelă peste favelă. Fără „пристройкэ” și mansardă, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevolă de luni.

Doamna Steluţa Mitriuc, cum am vorbit ieri, faceți regulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen până pe 21 decembrie, când se lansează Târgul de Crăciun”, a scris pe pagina sa de Facebook Ion Ceban.

Marcel Zambițchi a fost mustrat anterior de primarul capitalei, Ion Ceban, din cauza caruselului erotic instalat în PMAN. Edilul l-a avertizat atunci pe Zambițchi că își va pierde funcția dacă asemenea incidente se vor repeta.

Caruselul cu fete îmbrăcate sumar a stârnit un adevărat scandal după ce a fost instalat în PMAN. Primarul orașului Chișinău a cerut atunci să fie găsită imediat o soluție, iar imaginile să fie ascunse. Fetele au fost acoperite cu peliculă albă, iar ulterior, înlocuite cu o altă imagine.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram