/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

E mijloc de decembrie. Temperaturile vor crește azi până la +10 grade, în sudul țării

missing
15 decembrie 2019, ora 09:06

Vremea azi va fi însorită, cu temperaturi maxime de până la +10 grade în partea de sud a țării. La nord va fi mai frig, aici mercurul din termometre nu va urca mai sus de valoarea de +5… +7 grade.

Maxim cinci grade cu plus la amiază vor fi în localitățile din Soroca și Briceni, iar la Edineț și Bălți, cel mult +7 grade. În localitățile din Rîbnița vor fi maxim +7 grade Celsius.

Tot maxim +7 grade vor fi și în termometrele locuitorilor din Orhei, Dubăsari și Ungheni, iar la Chișinău și Tiraspol, câte nouă grade.

Tot nouă grade vor arăta la amiază și termometrele locuitorilor din Cimișlia și Ștefan Vodă, iar cei din Cahul, Ceadîr-Lunga, Leova și Comrat vor avea parte de maxime de până la +10 grade.

Cerul azi va fi doar parțial acoperit de nori, iar precipitații nu se prevăd.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram