/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Percheziții la sediul companiei de construcții „Glorinal”

missing
16 decembrie 2019, ora 13:14

Oamenii legii au descins astăzi la sediul companiei de construcții „Glorinal” și efectuează percheziții în cadrul unui dosar penal  intentat pentru escrocherie.

Șeful Procuraturii municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați a declarat pentru TV8.md că nu poate oferi  acum mai multe detalii despre cauza penală. Procurorii sunt acum la percheziții și după ce vor reveni cu materialele ridicate, vor fi făcute publice mai multe informații.

Șaptefrați a precizat că, deocamdată, se fac percheziții doar la sediul companiei, dar în cazul în care va fi necesar, procurorii se vor deplasa și la domiciliile persoanelor cu funcții de răspundere din cadrul firmei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram