/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Popșoi va veni cu un raport alternativ privind puciul anticonstituțional întreprins de Partidul Democrat

missing
16 decembrie 2019, ora 11:32

Mihai Popșoi, fostul președinte al Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional întreprinsă de Partidul Democrat din Moldova (PDM), a declarat că va veni cu un raport alternativ în cazul în care deputații socialiști vor refuza să continue investigațiile. 

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă. Deputatul a precizat că astfel cetățenii vor putea cunoaște ce au descoperit membrii comisiei în ultimele câteva luni de investigații.

„Raportul comisiei, pe care au am avut onoarea să o conduc, este practic definitivat. În condițiile în care colegii socialiști vor prezenta propriul raport sau vor refuza să o facă, oferind o indulgență PDM-ului, eu oricum voi prezenta un raport”, a declarat parlamentarul.

Mihai Popșoi și-a motivat decizia de a demisiona prin faptul s-a format o nouă majoritate parlamentară, iar atât deputații democrați, cât și ex-judecătorii Curții Constituționale au refuzat să se prezinte la audieri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram