/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un bărbat de 70 de ani din Drochia a murit, după ce casa în care se afla a luat foc

missing
17 decembrie 2019, ora 12:34

Un bărbat de 70 de ani din orașul Drochia a decedat, după ce casa în care se afla a luat foc în această noapte. În urma incendiului, a ars acoperișul casei și bunurile din două odăi. 

„O casă de locuit a ars pe strada Dimitrie Cantemir 28 din orașul Drochia. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 02:28. La fața locului au fost două autospeciale de intervenție. În interiorul casei a fost depistat cadavrul proprietarului de 70 de ani”, a declarat pentru tv8.md, ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Lliliana Pușcaș.

La moment se stabilesc toate circumstanțele producerii incendiului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram