/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un bărbat din Camenca riscă doi ani de închisoare pentru că și-a amenințat soția cu un pistol-jucărie

missing
17 decembrie 2019, ora 18:30

Un bărbat din Camenca riscă să își petreacă următorii doi ani după gratii după ce și-a amenințat soția, cu care se află în proces de divorț, cu un pistol – jucărie. Individul i-ar fi pus femeii pistolul la tâmplă, încercând să o convingă să se împace, iar împreună cu copilul lor, să îl urmeze în Federația Rusă.

Femeia le-a povestit polițiștilor că bărbatul ar fi venit în ospeție cu un buchet de flori și cadouri pentru fiul lor, care se afla la bunei. Victima ar fi refuzat să vorbească cu el, așa că bărbatul a scos un pistol cu care a amenințat-o cu moartea.

”Femeia a acceptat împăcarea, temându-se că soțul îi va lua copilul, fără acordul ei”, susțin milițienii din stânga Nistrului.

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii după o oră și jumătate. Acesta le-a spus milițienilor că arma era, de fapt, o jucărie, pe care i-o adusese copilului în dar de sărbători. Cazul este investigat de milițienii din Transnistria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram