/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Tragedia de la Hâncești unde au murit trei tineri. Ce spune mătușa unei victime

missing
17 decembrie 2019, ora 23:01

Caz devastator la Hâncești! O fată și doi băieți și-au găsit sfârșitul într-o casă. Unul dintre ei tocmai revenise din Irlanda, ca să petreacă aici sărbătorile de iarnă. Cadavrele au fost descoperite la o zi de la deces, după ce mama unuia dintre tineri, care lucra ca taximetrist, nu putea da de fiul ei. Și medicii care au venit să acorde primul ajutor au acuzat și ei dureri de cap și grețuri. Cel mai probabil, toți s-au intoxicat cu o substanță, deocamdată, necunoscută, pentru organele de anchetă.

„Corpurile neînsuflețite ale tinerilor au fost gasite în această  casă, de către mama unuia dintre baieti care locuieste peste cîteva case. Astăzi la fața locului au venit specialiștii de la servicii gaze, care au efectuat un șir de controale la contorul de gaz și cazan. Aceștia au refuzat însă să o fere careva detalii și ne-au spus că vor face declarații abia după ce va fi gata expertiza medico legală”.

Nenorocirea s-a produs duminică seara. Unul dintre tinerii decedați, care revenise din Irlanda, a trecut pe la mătușa sa să ia cheile de la casa părintească.

Duminică seara a venit la mine să ia cheile și imi spune, mă duc acasă mai repede că la 8 vine să-mi pună cazanul la gaz. Tata lui l-a instalat doua luni în urma, s-au pregătit ca iarna când vor veni în concediu să fie cald. El era cu un baiat care lucrează în taxi.”

Aseară, femeia a fost telefonată de o vecină care i-a dat vestea îngrozitoare. A urcat în grabă în mașină și s-a îndreptat spre casa în care a avut loc tragedia.

„Eu doar am intrat în coridor și am văzut deodată fetița cu fața în jos la podea, băiatul cela stătea pe așezate, dar nepoțelul nostru era în dormitor, ei au lăsat ușile deschise peste tot ca să se încălzească.”

Femeia ne-a mai spus că părinții baiatului urmează să ajungă la noapte din Irlanda. Oamenii legii au fost alertați aseară, în jurul orei 21:00, de mama băiatului care lucra ca taximetrist. Fata de 21 de ani activa ca dispecer la taxi. Potrivit poliției, cei trei s-ar fi intoxicat cu o substanță, care nu a fost identificată până acum. La fața locului au intervenit și medicii însă nu au putut decât să constate decesul. Și cei doi medici s-au simțit rău după ce au ieșit din încăpere.

Iurie PETCU, VICEDIRECTOR MEDICAL SPITALUL RAIONAL HÂNCESTI

„Echipa de lucrători medicali care s-a deplasat la fața locului, după constatarea faptelor care s-au petrecut s-au adresat la unitate de primiri urgente cu acuzii de cefalee, vertije, slabiciuni, au fost examinați și le-au fost acordate îngrijirile medicale necesare apoi au plecat sa-și îndeplinească obligațiunile de serviciu”.

Potrivit poliției pe corpurile neînsuflețite ale victimelor nu au fost depistate semne de moarte violentă. Urmează să fie efectuată o expertiză medico-legală care va stabili cauzele exacte ale survenirii decesului.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram