/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, sat cucerit, planul Moscovei și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

/VIDEO/ Aprobat de CEC! Tofilat va lua locul lui Chironda în Consiliul Municipal Chișinău

missing
18 decembrie 2019, ora 13:39

Expertul în energetică Sergiu Tofilat va lua locul viceprimarului Victor Chironda în Consiliul Municipal Chișinău (CMC). Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat astăzi de Comisia Electorală Centrală (CEC). 

„Proiectul de hotărâre prevede ridicarea în baza cererii de demisie a mandatului de consilier a lui Victor Chironda, ales pe lista Mișcării Social Politice Forța Nouă în CMC și atribuirea acestui mandat lui Sergiu Tofilat”, au comunicat reprezentanții CEC.

În luna noiembrie curent, candidatura lui Victor Chironda la funcția de viceprimar al municipiului Chișinău a fost aprobată la ședința CMC cu votul a 41 de consilieri.

Pentru Chironda și-au dat votul toți consilierii socialiști prezenți, fracțiunea PPDA și fracțiunea PAS, cei doi consilieri democrați și fracțiunea Partidului „Șor”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram